ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η Κράτηση υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης

 

Τρόπος Χρήσης Κράτησης

Με την ολοκλήρωση της κράτησης, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και εγκρίνει τους παρακάτω όρους .Με την διαδικασία ολοκλήρωσης της κράτησης για τυχόν εκκρεμότητες ή για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της κράτησής σας πρέπει να ενημερώσετε το Ραδιοταξί Χίου.

Το Ραδιοταξί Χίου διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρακατω όρους μονομερώς χωρίς προειδοποίηση των χρηστών. Κάθε τροποποιημένη έκδοση των παρόντων όρων αναρτάται στην ιστοσελίδα μας αντικαθιστώντας την προηγούμενη.

Σε περίπτωση μη επιθυμητής συνεργασίας με τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω του ιστοσελίδα μας.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται προς το παρόν στα αγγλικά και στα ελληνικά.

Υπηρεσίες – Κρατήσεις

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες από το Ραδιοταξί Χίου διατίθενται ηλεκτρονικά, και τηλεφωνικά. Οι χρήστες των υπηρεσιών θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, να έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα και σε περίπτωση που ενεργούν για λογαριασμό τρίτων προσώπων να είναι αναλόγως εξουσιοδοτημένοι.

Η εντολή κράτησης δεσμεύει τον χρήστη, ο οποίος σε κάθε περίπτωση οφείλει να εξοφλήσει το αντίστοιχο τίμημα αναλόγως του τρόπου επιλογής του.

Για να ζητήσετε και να κανονίσετε μια σύμβαση με το Ραδιοταξί Χίου, θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία κράτησης στην ιστοσελίδα μας. Oι κρατήσεις θα πρέπει να γίνονται τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την προγραμματισμένη μεταφορά.

Έχουμε το δικαίωμα άρνησης της αίτησή μεταφοράς σας, αν δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε το αίτημά σας .Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς ενημέρωση σας . Ενώ οι έγκυρες κρατήσεις επιβεβαιώνονται με την αποστολή mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας δώσατε κατά τη διαδικασία κράτησης. Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησής σας, έχετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. .

Η παροχή των υπηρεσιών μας γίνεται ηλεκτρονικά και παρέχεται επιπλέον και η δυνατότητα τηλεφωνικής κράτησης.

Στην φόρμα κράτησης ,μας παρέχετε: ονόματα, διευθύνσεις, ο αριθμοί τηλεφώνου, ημερομηνίες αφίξεων και παραλαβής, χρόνους και άλλες πληροφορίες που είναι αληθινές. Με την ολοκλήρωση της κράτησης σας λαμβάνετε επιβεβαίωση Σε περίπτωση που ο πελάτης ελέγξει τα στοιχεία και διαπιστωσεί λάθη , είναι υποχρεωμένος να επικοινωνήσει μαζί μας αμέσως. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν από τους συνεργάτες μας για να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας έγκαιρα και πιο κοντά στο κατάλυμα σας.

Επισημαίνεται ότι λανθασμένα, ανακριβή ή/και ψευδείς στοιχείων επικοινωνίας μπορεί να οδηγήσει σε αδυναμία ή/και άρνηση παροχής των υπηρεσίων μας και σε αποκλεισμό του συγκεκριμένου χρήστη τη από τη χρήση της ιστοσελίδας μας και παράλληλα ευθύνη του χρήστη για την αποπληρωμή της χωρίς να αποκλείεται περαιτέρω ευθύνη για αποζημίωση.

Κατά την παραλαβή σας θα πρέπει να επιδείξετε στον οδηγό τον αριθμό κράτησης διαφορετικά η κράτηση ακυρώνεται.

Οι τιμές των υπηρεσιών μας που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας είναι χιλιομετρικές και είναι βάση της τιμολογιακής πολιτικής των ταξί. Σε περίπτωση που χρειαζόμαστε επιπλέον διευκρινήσεων θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας μέσω mail.

Η οποιαδήποτε τροποποίηση στην κράτησή σας ,πρέπει να μας αποσταλεί γραπτώς στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, με αντίστοιχη επιβεβαίωση παραλαβής των αλλαγών από εμάς στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε τη στιγμή των κρατήσεων. Οι τροποποιήσεις επιτρέπονται έως και 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη μεταφορά.

Σε περίπτωση που η αλλαγή αφορά (διαφορετικός προορισμός, μέγεθος του οχήματος, πρόσθετα κ.λπ.)και έχει ως αποτέλεσμα αύξηση του κόστους, θα ενημερωθείτε μέσω e-mail για το πρόσθετο κόστος καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να καταβληθεί το επιπλέον κόστος.

Ακυρώσεις Κρατήσεων

Ακυρώσεις που γίνονται εντός 48 ωρών από την προγραμματισμένη μεταφορά έχουν παρακράτηση της τάξεως του 15%.

Εάν η ακύρωση γίνει 12 ώρες πριν την προγραμματισμένη μεταφορά υπάρχει επιστροφή χρημάτων κατά το ήμισυ ενώ αν η ακύρωση γίνει 6 ώρες πριν την προγραμματισμένη μεταφορά δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων.

Ευθύνες Πελατών Και Του Ραδιοταξί Χίου

Ο συνεργάτης μας παρακολουθεί τις αφίξεις του αεροπλάνου σας. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Αεροδρόμιο και γνωρίζουμε το αν πρέπει και πόσο να σας περιμένουμε .

Ο συνεργάτης μας θα σας περιμένει στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου κρατώντας μια πινακίδα με τα στοιχεία σας.
Είναι ευθύνη όμως του πελάτη να παρέχει ένα σωστό και έγκυρο αριθμό επικοινωνίας ,για τον εύκολο εντοπισμό του. Σε περίπτωση παράλειψης τηλεφώνου (ακόμη και διεθνών κωδικών) ο πελάτης υποχρεούται να επικοινωνήσει μαζί μας ώστε να είναι εύκολος ο εντοπισμός του. Είναι υποχρέωση επίσης του πελάτη να μας ενημερώσει άμεσα για την οποιαδήποτε αλλαγή με ένα τηλεφώνημα ή Mail,ιδιαίτερα όταν πρόκειται για -ακύρωση ή απώλεια πτήσης.

Υπάρχει γραμμή 24ωρης επικοινωνίας (0030 2271041111), το Ραδιοταξί Χίου έχει δικαίωμα ακύρωσης της μεταφοράς και μη επιστροφής χρημάτων όταν δεν έχει έγκυρο – σωστό αριθμό τηλεφώνου και δεν επικοινωνήσει ο πελάτης μαζί μας. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται όταν ακόμα ο πελάτης δεν παρέχει τις σωστές πληροφορίες άφιξης του ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε και να παρακολουθούμε την άφιξη του.

Ο πελάτης έχει υποχρέωση να ενημερώσει κατά την διαδικασία της κράτησης την ύπαρξη συστήματος παιδικής ασφάλειας μεταφοράς, εφόσον συνταξιδεύει ανήλικο, χωρίς επιπλέον χρέωση. Αν στην κράτηση δεν αναφέρεται τότε χρησιμοποιείται το σύστημα ασφαλείας του οχήματος και πάντοτε στο πίσω μέρος του οχήματος.

Ένα παιδί ή ένα βρέφος, υπολογίζεται ως κανονικός επιβάτης.

Άτομα με ειδικές ανάγκες ή προβλήματα υγείας θα πρέπει να αναφέρονται κατά την κράτηση ,έτσι ώστε να επιλεχθεί όχημα κατάλληλο με τις ανάγκες τους.

Το κατοικίδιο που ταξιδεύει πρέπει να αναφέρεται στην φόρμα κράτησης ,ειδάλλως ο οδηγός έχει το δικαίωμα άρνησης εκτέλεσης διαδρομής.

Οι συνεργάτες μας έχουν το δικαίωμα άρνησης εκτέλεσης μεταφοράς επιβατών που βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ ή ανάρμοστης συμπεριφοράς .σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση που δεν είναι εύκολη η πρόσβαση για την παραλαβή και ή την αποβίβαση των πελατών στο ξενοδοχείο/κατάλυμα τότε το όχημα θα σταματήσει στο πλησιέστερο σημείο.

Αν ακόμη η βασική οδική αρτηρία παρουσιάσει προβλήματα λόγω καιρικών συνθηκών ή ατυχήματος και το όχημα κατόπιν συγκατάθεσης του πελάτη ακολουθήσει μεγαλύτερη διαδρομή για την άφιξη στο προορισμό του ,το επιπρόσθετο κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Αποσκευές

Οι αποσκευές πέραν του νόμιμου μεγέθους θα πρέπει να αναφέρονται στην κράτηση ,όπως επίσης στις αποσκευές θα πρέπει να αναγράφουν όλες οι πληροφορίες του ιδιοκτήτη και του προορισμό του. Υπάρχουν επιπρόσθετες δαπάνες σε περίπτωση που χρειάζονται επιπλέον οχήματα για τη μεταφορά των επιπλέον μη αναφερομένων αποσκευών κατά την διαδικασία της κράτησης.

Οι αποσκευές μεταφέρονται αποκλειστικά με ευθύνη των πελατών και καμία ευθύνη απώλειας ή ζημιάς δεν φέρει η εταιρείας μας .

Το Ραδιοταξί Χίου δεν φέρει ευθύνη εάν ο πελάτης συμπεριλαμβάνει στις αποσκευές του, ναρκωτικά ή απαγορευμένα είδη , ούτε επιβλαβή αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν φθορές ή ζημίες..
Συνιστούμε , εύθραυστα ή πολύτιμα αντικείμενα, όπως κοσμήματα, χρήματα, επιταγές ή άλλα έγγραφα, να μην μεταφέρονται.

Επικοινωνηστε μαζι μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με αυτήν την Συμφωνία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Το παρόν έγγραφο ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 04 Οκτωβρίου 2020.