Λίγα λόγια για το Σωματείο μας

Έχοντας πάνω από 40 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε για την ασφαλή, άνετη, και έγκαιρη μετακίνησή σας σε όλο το νησί της Χίου. Στόχος μας είναι οι ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες μεταφοράς προσφέροντάς σας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, σύγχρονο στόλο πάντοτε σε προνομιακές τιμές.
 
Το Ραδιοταξί Χίου παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στις ιδιωτικές μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με γνώμονα την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση. Συνεργαζόμαστε με τους κατάλληλους ανθρώπους έτσι ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας αναγνωρίζοντας πως ο κάθε πελάτης έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις.
 
Η χρόνια ενασχόληση με τις μεταφορές και τον τουρισμό και ειδικότερα στις επιβατικές μεταφορές είναι ο βασικός παράγοντας της επιτυχίας μας. Το σωματείο μας προσφέρει επαγγελματισμό, ασφάλεια και σωστή εξυπηρέτηση με αποτέλεσμα ο πελάτης να νιώθει χαλάρωση και απόλαυση κατά τη διάρκεια της διαδρομής του.

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχει Wi-Fi στα οχήματα?

Ναι, σε όλα τα οχήματα μας διαθέτουμε Wi-Fi και μπορείτε να βλέπετε τα e-mail σας ή να σερφάρετε στο διαδίκτυο για όση ώρα διαρκεί η μεταφορά σας.

Επιτρέπονται τα κατοικίδια στα οχήματα σας;

Τα κατοικίδια επιτρέπονται στα οχήματα μας αρκεί να είναι καθαρά, ήμερα, να έχουν περιλαίμιο, φίμωτρο (αν πρόκειται για σκύλους), ένδειξη ιατρικού ελέγχου, καταλαμβάνουν θέση μόνο στο δάπεδο του αυτοκινήτου και συνοδεύονται απαραίτητα από άτομο.

Πόσοι επιβάτες και αποσκευές επιτρέπονται

Ένα ταξί μεταφέρει από 1 έως 4 επιβάτες, 4 βαλίτσες (25 kg) και 4 χειραποσκευές. Εάν έχετε περισσότερες βαλίτσες, παρακαλούμε να το δηλώσετε κατά τη κράτηση.

Πως θα ενημερωθώ ότι έχετε λάβει την κράτηση μου;

Όταν επεξεργαστεί την κράτηση ο διαχειριστής μας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με αναλυτικές πληροφορίες. Εάν δεν λάβετε ένα email επιβεβαίωσης μέσα σε 24 ώρες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 22710 41111

Τα κεντρικά γραφεία του σωματείου μας.

Προστασία COVID-19

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω του κορονοϊού, όλοι οι οδηγοί μας φοράνε προστατευτική μάσκα καθώς και γάντια μιας χρήσης. Όλα μας τα οχήματα πριν από κάθε μεταφορά έχουν απολυμανθεί σχολαστικά σε όλο το εσωτερικό τους, σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο πολιτικής προστασίας. Μέλημα μας είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ των επιβατών.

Ικανοποίηση Πελατών

Μέσω της ιστοσελίδας μας, προτείνουμε στους επισκέπτες μας αξιοθέατα και προορισμούς βάσει της ζήτησης και της εμπειρίας μας όλα αυτά τα χρόνια που σίγουρα θα τους αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός και έχει τις δικές του ανάγκες, και έτσι του παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξει όχι μόνο τον προορισμό που επιθυμεί, αλλά και να προσαρμόσει οποιαδήποτε δική του πρόταση.

Πρώτο μας μέλημα είναι η ποιοτικές υπηρεσίες αλλά και η ασφαλή μετακίνηση σας από και προς τον αγαπημένο σας προορισμό. Τα επόμενα βήματα για το μέλλον του σωματείου είναι να συνεχίσουμε την επιτυχημένη δραστηριότητα τόσων ετών, να εξελιχτούμε ακόμα περισσότερο και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Το Ραδιοταξί Χίου υπόσχεται να σας προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής αλλά και υπηρεσίες με άνεση και ασφάλεια στις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σας μετακινήσεις.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ραδιοταξί Χίου