Ιδιωτικές Εκδρομές

Εξερευνήστε τα πιο διάσημα και συναρπαστικά μέρη στη Χίο

Οργανώνουμε ιδιωτικές και ομαδικές εκδρομές αλλά και περιηγήσεις στην Χίο, του δικού σας ενδιαφέροντος και όχι μόνο, σε προνομιακές τιμές. Στο προγραμματισμό μας έχουμε τους δημοφιλέστερους προορισμούς της του νησιού που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Ο οδηγός μας θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τη διαδρομή σωστά για να αποφύγετε κουραστικές μετακινήσεις μεταξύ απομακρυσμένων τοποθεσιών, καθώς και να σας συμβουλέψει σχετικά με τα μνημεία, τα μεσαιωνικά χωριά ή της μακρινές παραλίες.

Χίος, ένα μοναδικό νησί στο Αιγαίο

Από τις πιο εντυπωσιακές περιοχές της Χίου, ο Κάμπος συνιστά ένα ιδιαίτερο οικιστικό σύνολο, όπου συνδυάζεται αρμονικά το μοναδικό φυσικό τοπίο με τα τοπικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά.

Πέρα από τα επιβλητικά κάστρα από τη Βυζαντινή περίοδο σώζονται πολλά σημαντικά θρησκευτικά μνημεία στο νησί. Παλαιοχριστιανικές βασιλικές αλλά και σημαντικές Μονές και Εκκλησίες.

Τα μεσαιωνικά μαστιχοχώρια
Τα Μεστά

Ένα από τα ωραιότερα χωριά του νησιού, τα Μεστά, βρίσκεται 35 χλμ νοτιοδυτικά της πόλης της Χίου. Πρόκειται για μεσαιωνικό χωριό, χαρακτηρισμένο ως διατηρητέο μνημείο. Η περίτεχνη αρχιτεκτονική του πηγάζει από τη Βυζαντινή περίοδο και το ίδιο το χωριό είναι χτισμένο σαν ένα κάστρο. Συνδυασμός εξαίσιου φυσικού κάλλους και αναλλοίωτης μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής, θυμίζει πραγματικό φρούριο.

Το Πυργί

Το γραφικό μεσαιωνικό χωριό Πυργί, το μεγαλύτερο και ξακουστότερο της Χίου, βρίσκεται 25 χλμ περίπου νοτιοδυτικώς της Χώρας του νησιού. Είναι το σημαντικότερο Μαστιχοχώρι, ευρύτερα γνωστό ως το ζωγραφιστό χωριό για τα ξυστά του, τις γεωμετρικές διακοσμήσεις κτηρίων ιδιάζουσας τεχνοτροπίας που απαντούν μόνο εδώ. Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του έχει κηρυχθεί διατηρητέο στο σύνολό του.

Εκδρομές με ασφάλεια και υπευθυνότητα
Το Ραδιοταξί Χίου είναι στη διάθεση σας να σας μεταφέρει και να σας ξεναγήσει στα πιο όμορφα μέρη της Χίου. Όλοι μας οι οδηγοί κατά τη διάρκεια της περιήγησης σας, θα σας ενημερώνουν πλήρως για τα σημεία ενδιαφέροντος που θα συναντάτε έτσι ώστε να είσαστε ενημερωμένοι για τα μέρη / αξιοθέατα που θα βλέπετε.

Πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές μας

Επιθυμείτε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με της εκδρομές και της τρέχουσες προσφορές τιμών ?

Επικοινωνήστε μαζί μας