ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Ραδιοταξί Χίου μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Σας μεταφέρουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια στα ραντεβού σας με προορισμούς σε όλο το νησί της Χίου. Οι επαγγελματίες και έμπειροι οδηγοί του σωματείου μας, σε συνδυασμό με τα καθαρά οχήματα του στόλου μας, σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταφοράς.

ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ

Οι οδηγοί μας, είναι επαγγελματίες με μεγάλη οδηγική εμπειρία για να πραγματοποιείται η μεταφορά σας έγκαιρα και με άνεση . Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια αλλά συγχρόνως και στην έγκαιρη μετακίνηση σας . Όλα μας τα οχήματα είναι σύγχρονα, τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουν όλες τις ανέσεις και σας εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση στις μετακινήσεις σας σε ολόκληρη την Χίο.

Μεταφορά από αεροδρόμιο

Οι οδηγοί μας φροντίζουν πάντοτε να φτάνουν νωρίτερα στο αεροδρόμιο παρακολουθώντας on-line την διαδρομή του αεροσκάφους, έτσι ώστε να μην έχετε καθόλου αναμονή.

Όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο της Χίου, στην αίθουσα αφίξεων ο οδηγός μας θα σας περιμένει κρατώντας μια πινακίδα με το όνομα σας.

Μεταφορά από λιμάνια

Όλες οι αφίξεις των πλοίων παρακολουθούνται ηλεκτρονικά ώστε να είμαστε εκεί τη σωστή ώρα και να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία σας και χωρίς άγχος για τις αποσκευές.

Κατά την άφιξη σας στα λιμάνια της Χίου, ο οδηγός μας θα σας περιμένει στην προβλήτα κρατώντας μια πινακίδα με το όνομα σας.

Επιπλέον υπηρεσίες Ταξί

 Σας παρέχουμε προωθητικό πρόγραμμα διαφήμισης μέσω των ταξί, τα οποία κινούνται σε όλους τους κεντρικούς δρόμους, λιμάνια και αεροδρόμιο !
 Εμπιστευθείτε μας την μεταφορά των παιδιών σας στο σχολείο και σε άλλες δραστηριότητες, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας !
 Παρέχουμε την δυνατότητα καθημερινής μετακίνησης προσωπικού των στελεχών και των πελατών σας από και προς τα γραφεία της εταιρείας σας !
 Για αξέχαστες νυχτερινές εξόδους, χωρίς το άγχος ποιος θα οδηγήσει, επιλέξτε μας να σας μεταφέρουμε και να σας επιστρέψουμε με ασφάλεια !

 

 Η αφοσίωση στο στόχο μας για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών μετακίνησης, μας διατηρεί πρώτη σας επιλογή !Το σωματείο Ραδιοταξί Χίου

 

Προσφορές των υπηρεσιών μεταφοράς

Επιθυμείτε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με της τρέχουσες τιμές μετακινήσεων ?

Επικοινωνήστε μαζί μας